Televiziunile Intact Media Group își măresc avansul față de CME

Televiziunile Intact Media Group își măresc avansul față de CME

07/09/2012

Televiziunile Intact Media Group au fost, în perioada celor trei luni de vară, lider autoritar de audiență, în rândul publicului din întreg mediul urban. Cu 21,6% market share, Antena 1, Antena 2, Antena 3, Euforia TV și GSP TV conduc detașat în topul trusturilor de presă, pe poziția secundă situându-se principalul concurent CME, care a înregistrat cu aproximativ patru puncte de market share mai puțin, respectiv 17,7%.

Intact Media Group depășește CME cu zece puncte de market share în Day Time
Televiziunile din Intact Media Group sunt lidere și pe alte intervale orare. Cea mai importantă diferență față de principalul competitor, CME, trustul din care face parte Pro TV, se înregistrează în Day Time, respectiv intervalul orar 10,00 – 16,00: Antenele cu 10,4% puncte de market share mai mult decât CME.

Emisiunile difuzate de televiziunile INTACT care au avut cea mai mare contribuție la realizarea acestui indice de audiența în Day Time sunt Mireasă pentru fiul meu (cu Mirela Boureanu Vaida), Observator 13 (Oana Frigescu) de la Antena 1, precum și Se întâmplă în România (Maria Coman), Știrile de la orele 12 și 14, Esențial (cu Alina Petrescu) și Previziunile zilei (cu Niels Schnecker și Sabina Iosub).

Posturile TV ale Intact Media Group sunt lider și în Access Prime-Time și Late Fringe
Intervalele orare 16,00 – 19,00 și 23,00 – 02,00 sunt, de asemenea, adjudecate de Grupul Antenelor. Televiziunile Intact au o medie de market share cu 5,6 puncte mai mare decât posturile CME în Access Prime-Time și de cinci puncte noaptea, în Late Fringe. Mireasa pentru fiul meu (Mirela Boureanu Vaida), La ordinea zilei (Dana Grecu și Radu Tudor), 100 de minute (Alessandra Stoicescu), Esențial (Alina Petrescu), Observator 16,00 și Știrile de la orele 17,00 și de la 16,00 de la Antena 3 au avut medii de market share care au poziționat Intact Media Group pe primul loc în clasamentul de audiența al trusturilor.
În Late Fringe, principala contribuție la lidership-ul Intact a avut-o show-ul lui Mircea Badea, În gura presei, urmat de Știrile Antenei 3 și Observatorul de noapte.