The Industry Awards 2012 | Premiile care stabilesc trendurile multimedia

The Industry Awards 2012 | Premiile care stabilesc trendurile multimedia

08/11/2012

În luna noiembrie, echipa revistei The Industry și Clickshop şi-au propus să ofere recunoaştere oamenilor din industria de media, produselor creative şi ideilor inovatoare puse în practică în România. Juriul competiţiei, format din specialişti media şi domenii multidisciplinare, va desemna finaliştii şi câştigătorii. Mai mult, în virtutea relaţiei speciale cu împătimiţii de media,  exista o distincţie acordată pe baza voturilor acestora: Premiul Publicului.

Timp de o lună, publicul poate vota nominalizaţii din fiecare categorie, accesând http://awards.theindustry.ro/, unde  pot caştiga invitaţii la eveniment sau premiile săptămânale, constând în vouchere în valoare totală de 3000 de euro, oferite de magazinul online clickshop.ro, garantat de Romtelecom.

Categoriile şi nominalizări

Atenţia echipei The Industry s-a îndreptat către: “Cea mai buna aplicaţie de Android/IOS”, „Cel mai bun produs de soft românesc”, „Cel mai bun text din presa scrisă sau online”, „Fotografia anului”, „Cea mai buna producţie independentă TV”, „Cel mai bun brand personal”, „Cea mai buna campanie de publicitate clasică” şi „Cea mai bună comunicare online de brand”.  Criteriile însumează creativitatea, eficienţa, consecvenţa, impactul, obiectivele propuse, etica.

Evenimentul The Industry Awards va avea loc pe 29 noiembrie, în Club Control, sala Berlin, având parte de un final incandescent, cu Electric Brother  DJ Set şi Moonlight Breakfast. Evenimentul este susţinut şi recomandat de Clickshop.ro, mall online cu peste 10.000 de produse, garantat de Romtelecom.

Despre The  Industry

The Industry este o platformă de opinie și analiză media la care contribuie voci pertinente din breaslă. Urmărind îndeaproape mișcările strategice, achizițiile importante, cifrele relevante, echipele, leaderii și evenimentele, revista  The Industry vorbește despre  toate aspectele relevante ale pieței de media. Revista se poate procura prin abonament online pe www.theindustry.ro sau prin email la office@zirkonmedia.ro

Din echipa The Industry fac parte nume cunoscute din media locală și internațională, de la jurnaliști renumiți la advertiseri premiați, de la producători de top la directorii de companii: Chris Dziadul, Grig Davidovitz, Jim Donaldson, Mike Villiers-Stuart, Vlad Ursulean, Ştefan Mako, Iulian Comănescu (Editor)

Despre Clickshop.ro

Lansat în primăvara anului trecut, www.clickshop.ro este un mall online dezvoltat de Romtelecom ce oferă peste 10.000  de produse și 12 categorii, de la electronice şi produse IT, la decorațiuni pentru casă şi grădină sau articole sportive, aparţinând unor branduri internaţionale de marcă, cu mai multe produse decât cele deja cunoscute pe piaţa românească. Primul mall online deținut de un operator telecom din România a înregistrat în 2012 o creștere a comenzilor cu 16% de la o lună la alta.