Titlurile mileniului selectate de Vlad Ursulean și giganții presei locale, în noul număr al revistei The Industry

Titlurile mileniului selectate de Vlad Ursulean și giganții presei locale, în noul număr al revistei The Industry

20/07/2012

A apărut al unsprezecelea număr al revistei de media The Industry, doldora de opinii cu condei și analize pertinente. Vlad Ursulean face o incursiune printre titlurile presei din ultimii 20 de ani, vorbind despre titlangii și chemare jurnalistică: „În anii ’90, imediat după cucerirea libertății, gazetarii români nu prea știau ce-i ăla jurnalism, dar titlurile lor scoteau fantasticul din realitatea dezolantă.”

La începutul lunii iunie, The Industry a pus la bătaie o excursie de o săptămină și un full access pass la festivalul Cannes Lions, printr-un concurs în care candidații au propus un slogan pentru revistă. Câștigătoarea Lavinia Rogojină s-a metamorfozat în vajnic corespondent, povestindu-și întîlnirea cu Palais Des Festivals.

Cititorii noștri pot află audiențele pe grupurile media din România pe primele șase luni ale anului, în care Intact și CME își dispută leadershipul pe toate sloturile orare . Puteți vedea creșterile înregistrate de Intact și Kanal D dar și scăderile de partea TVR. Ovidiu Eftmie vorbește despre cotidianele din provincie, despre tirajul lor surprinzător și modalitățile de supraviețuire.

Ana Maria Caia intră în zonă fierbinte a reality show-urilor, iar Iulian Comănescu disecă realitatea augumentata. Tot Iulian Comănescu a stat de vorba cu Radu Sigheti, fotojurnalist la Reuters de 22 de ani, trecând prin revoluții, mineriade, teatre de conflict, competiții sportive și experiențe memorabile. Numărul unsprezece mai prezintă cărțile de vizită a trei dintre cei mai bine cotați art directori de publicitate, precum și povești din culisele reality-urilor românești, relatate de Ștefan Mako.

The Industry este o platformă de opinie și analiză media la care contribuie voci pertinente din breaslă. Reamintim tuturor celor interesați că The Industry poate fi procurata prin abonament, iar detaliile se găsesc pe pagină web a revistei, www.theindustry.ro, sau de la Librăriile Cărturești – Verona și Afi.