Trei branduri internaționale în portofoliul GSP

Trei branduri internaționale în portofoliul GSP

02/10/2012

Editorul Gazetei Sporturilor și al gsp.ro, Convergent Media, a preluat licențele celor trei titluri BBC de pe piață românească: Top Gear, Good Food și Science World.

Cele trei reviste și site-urile aferente aflate până de curând în portofoliul Media Sport Group au fost preluate în septembrie 2012 de către echipa GSP, integrând astfel acțiunile de management, marketing, vânzare și distribuție.

Cătălin Tolontan, directorul general al Convergent Media, a declarat: “Avem încredere în viitorul jurnalismului, acesta e motivul autentic pentru care Gazeta a preluat redacțiile și editarea în România a BBC TopGear, BBC Good Food și BBC Science World. Compania care le-a editat până acum și BBC Worldwide ne-au ales pe noi, am acceptat și sperăm să facem o muncă bună. Sunt branduri moderne în care cei care le-au realizat până acum în România au investit mult talent uman și sperăm să le onoram munca.”

Despre preluarea celor trei reviste de către Convergent Media, Joanna Alexandre, Head of Licensing & Syndication, Immediate Media, a spus: “Immediate Media și BBC Worldwide sunt încântați să lucreze cu editorul Gazetei Sporturilor, Covergent Media, în România pentru a asigură în continuare succesul și longevitatea revistelor BBC Science World, Top Gear și Good Food. Suntem convinși că cititorii români vor continua să se bucure de materialele excelent scrise, fotografiile spectaculoase și divertismentul adus de aceste mari brand-uri sub umbrela Gazetei Sporturilor.”

Că și până acum, revistele lunare BBC Top Gear și BBC Good Food vor apărea pe piață la începutul lunii octombrie, iar Science World care are 6 apariții pe an, va ieși cu o ediție dublă noiembrie –decembrie, în prima săptămâna a lunii noiembrie.