Trustul Intact lansează Intact Media Academy, școala care va forma profesionițti de elita în domeniu

Trustul Intact lansează Intact Media Academy, școala care va forma profesionițti de elita în domeniu

22/02/2011

Cele mai dorite specializari media, un corp profesoral ce reuneste cele mai mari nume de pe piata din Romania, un sediu cu dotari moderne – Intact Media Academy da astazi start la inscrieri.

Scoala de media, proiect coordonat de Alessandra Stoicescu, ofera cursantilor sai posibilitatea de a se pregati si a deveni profesionisti valorosi cu una dintre urmatoarele specializari: reporter, prezentator TV, editor imagine si cameraman-fotoreporter. Cursurile se adreseaza tuturor celor care isi doresc o cariera in mass-media si care au aptitudini pentru un astfel de traseu profesional. Cei care vor fi selectati si vor urma aceste cursuri vor primi, la incheierea studiilor, diploma Intact Media Academy.

Profesorii care le vor dezvalui cursantilor tainele meseriei de jurnalist sunt nume importante atat din mass-media, cat si din mediul universitar si cinematografic din Romania.

Mihai Gadea, Gabriela-Vranceanu Firea, Alessandra Stoicescu, Dan Negru, Simona Gherghe, Dan Capatos, Radu Naum, Vlad Petreanu, Lucian Mandruta, Mihaela Calin vor fi profesori titulari la Intact Media Academy, alaturi de producatoarea TV Dana Mladin, binecunoscuta profesoara de dictie Ileana Carstea, regizorul Viorel Sergovici si producatorul Viorel Sergovici Jr., renumitul profesor universitar Ferenc Vasas, actorul Alexandru Agarici.

De asemenea, invitati speciali permanenti ai scolii de media vor fi Mircea Badea, Daniel Buzdugan si Mihai Morar, Andreea Berecleanu, Razvan si Dani care vor sustine intalniri periodice cu studentii.

„Pentru ca dorim sa punem un mare accent pe pregatirea practica a studentilor nostri, am gandit si construit scoala pe structura unei televiziuni. Astfel, sediul este dotat cu redactii, camere de filmat fixe si mobile, grupuri de montaj, studiouri cu grile de lumini si nu numai. Pe langa cursurile sustinute de cei mai buni profesionisti in domeniu, studentii nostri vor avea sansa sa faca practica in studiourile si platourile televiziunilor Intact Media Group, unde se vor intalni cu toate numele mari din Romania din divertisment si stiri”, declara Alessandra Stoicescu, coordonatoarea proiectului.

Inscrierile se fac on-line, in perioada 22 februarie – 14 martie, accesand site-ul www.intactmediaacademy.ro, sectiunea „Inscrieri”, unde candidatii pot gasi toate informatiile necesare privind conditiile si cerintele pentru inregistrare. Cursurile vor debuta pe 21 martie a.c. si vor avea o durata de trei luni, taxa aferenta unui modul fiind de 1.500 de euro.

Intact Media Group reprezinta cea mai importanta platforma media din Romania. Trustul ofera publicului larg si comunitatii B2B continut de calitate, cu relevanta locala, creat si dezvoltat de o echipa de profesionisti. Fondat in 1991, Intact Media Group a construit un portofoliu puternic de marci in televiziune, presa scrisa, radio, online si productie.