Vedetele Intact, însoțite de copii, au petrecut la iarbă verde

Vedetele Intact, însoțite de copii, au petrecut la iarbă verde

05/06/2012

1 iunie a fost prilej de mare sărbătoare pentru copiii angajaților Grupului Intact, care au fost invitați, împreună cu părinții, la o petrecere în aer liber, la Grădina Valorilor, din Parcul Tineretului.

Magicieni, regi, prințese și clovni i-au distrat pe cei mici, tinere artiste i-au pictat pe față și i-au transformat în personaje de poveste. dintre prezentatorii și realizatorii de emisiuni prezenți la Intact Junior Party, la iarbă verde au fost Alină Pușcaș, care l-a însoțit pe Eric, fiul lui Andrei Aradits, Maria Coman, Alessandra Stoicescu sau Irina Cordoneanu.

Unul dintre invitații speciali ai petrecerii a fost Marinică Ambrose, băiețelul – imagine al campaniei “Lasati-mă să invat”, adoptat la distanță de Alessandra Stoicescu la sfârșitul anului trecut. Sosit împreună cu tatăl dintr-un sătuc din Moldova, puștiul de trei anișori a  fost uimit de numărul mare alcopiilor care veniseră să-l invite la joacă, de imensele tobogane gonflabile, de muzică și de personajele de poveste care prinseseră viață. Marinică s-a aflat, de altfel, la prima ieșire din localitatea în care s-a născut, astfel că, pentru el, totul a avut dimensiuni de basm. În programul pus la cale de Fundația Mereu Aproape și Alessandra Stoicescu, puștiul va mai vizita Muzeul Antipa și va merge la un spectacol la teatrul de păpuși.