Health Forum- Finanțarea sistemului de sănătate 2013

Health Forum- Finanțarea sistemului de sănătate 2013

12/10/2012

Începând cu această toamnă, Intact Media Group va demara o serie de conferințe dedicate unor teme de interes general. Prima ediție are ca temă: Health Forum – Finanțarea sistemului de sănătate 2013 și va avea loc la Palatul Parlamentului, marți, 30 octombrie, începând cu ora 10:00, Sala Nicolae Bălcescu.

Pornind de la contextul actual, disfuncționalități și lipsuri, dezbaterea își propune o analiză lucidă asupra șanselor reale de redresare a sistemului sanitar românesc. Principalii jucători din sănătate, incluzând autorități, producători și distribuitori de medicamente, reprezentanți ai pieței farmaceutice, manageri de spitale, clinici publice și private, reprezentanți ai societăților de asigurare vor evalua, socoti și găsi soluții la masa dialogului.
Agenda va cuprinde teme precum bugetul alocat pentru 2013, rolul Ministerului Finanțelor Publice în colectarea contribuțiilor și distribuirea acestora, evaluarea pentru lista de medicamente compensate și accesul la tratamente de ultimă oră, finanțarea programelor naționale de sănătate pe partea de prevenție.

Dintre vorbitorii cheie ai acestui eveniment fac parte:

-Victor PONTA, Prim-ministrul României
-Valeriu ZGONEA, Președinte, Camera Deputaților
-Liviu VOINEA, Secretar de Stat, Ministerul Finanțelor Publice
-Gheorghe GHERGHINA, Secretar de Stat, Ministerul Finanțelor Publice
-Dr. Raed ARAFAT, Subsecretar de Stat, Ministerul Sănătății.

Mai multe detalii: http://www.intactmediagroup.ro/conferinte/