ANTENA GROUP

MIHAI IONIȚĂ – Director Antena TV Group

Mihai-IonitaMihai Ioniță s-a alăturat echipei Antena Group în anul 2011, într-un rol de management trainee. S-a integrat rapid, iar datorită evoluției sale a fost numit Head of Logistics în 2012. În paralel s-a ocupat de proiectul Aloshop.tv, al cărui CEO a devenit în 2015. Abilitățile de bun organizator, comunicator, persoană cu o putere rapidă de reacție, capabil să își formeze imediat o imagine de ansamblu și să vină întotdeauna cu soluții, l-au adus în septembrie 2018 în funcția de Director Antena Group. Din acest rol, Mihai Ioniță coordonează toate activitățile de broadcasting și digital ale companiei.

ANTENA 3

MIHAI GADEA – CEO

mihai-gadeaMihai Gadea si-a inceput parcursul in grup in 2004, la Antena 1. Din 2005 este gazda emisiunii Sinteza Zilei, cel mai urmarit talk show din Romania. A condus televiziunea Antena 2 (actuala Antena Stars) timp de trei ani, pentru a isi asuma, din 2010, rolul de CEO Antena 3. Sub coordonarea sa, Antena 3 a devenit, in scurt timp, lider absolut al televiziunilor de stiri din Romania. Este cel mai apreciat jurnalist TV din Romania, emisiunea sa fiind urmarita, in medie, de 523.000 de telespectatori.

DIGITAL ANTENA GROUP

AUGUSTIN ROMAN – Executive Director

augustin-roman_thumbAugustin Roman si-a inceput cariera in presa scrisa, ocupand diverse pozitii de management pana la cea de Executive Manager a celui mai important ziar de sport din Romania, Gazeta Sporturilor. Din acest rol, a coordonat dezvoltarea site-ului gsp.ro, care a devenit locul de referinta al fanilor sportului. In 2007, a fost numit Director Executiv al diviziei Gazeta Online, dezvoltand o retea de peste 20 de site-uri, printr-o strategie de integrare editoriala on si offline. Din 2012, se ocupa de divizia online a grupului, coordonand toate proiectele din aceasta zona, incluziv lansarea platformei de continut video Antena Play.

RADIO

RODICA MINCULESCU – General Manager Grupul Media Camina

rodica-minculescuRodica este unul dintre veteranii grupului, cariera ei fiind legata de divizia radio Intact. Rodica a ocupat o diversitate de roluri din 1994, incepand cu Radio Romantic, fiind pe rand playlist editor, editor coordinator si redactor sef. In prezent, este Administrator GMC, compania care detine cele doua statii radio ale grupului, Romantic FM si Radio ZU.

PRINT

FUNDATIA MEREU APROAPE

Alessandra Stoicescu

sandraSandra Stoicescu este unul dintre cei mai reputați jurnaliști din România, cariera ei începând in anul 1993, la Antena1. A fost redactor-prezentator al Observatorului 19, iar in prezent realizeaza emisiunile “100 de minute” si “Q&A” la Antena 3. A primit multe distincții jurnalistice, iar în 1999 a fost numită de CNN corespondent oficial al televiziunii de știri în România. Sandra a absolvit Psihologia si un masterat în Resurse Umane. În rolul de Președinte al Fundației Mereu Aproapea coordonat una dintre cele mai impresionante campanii educaționale, „Lăsați-mă să învăț”. În 2010, în urma campaniei „Apa trece, Româniarămâne”, 75 de familii sinistrate au primit case noi după inundațiile devastatoare. Fundația a derulat campanii de strângere de fonduri pentru dotarea spitalului de copii Grigore Alexandrescu cu aparatură medicală și a ajutat în rezolvarea unor cazuri medicale complicate. În anul 2011, Alessandra a pus bazele Intact Media Academy, proiectul educațional al trustului Intact, care a ajuns, in scurt timp, un reper în formarea noii generații de jurnaliști.