Puternic. Intact Media Group înseamnă putere. Puterea de a ajunge, în fiecare zi, la 10 milioane de români, prin toate mediile sale. Puterea de a deține informația relevantă și de a-și informa, la rându-i, publicul. Puterea de a ajuta și de a schimba, în bine, viețile oamenilor. Puterea de a se implica în evoluția societății și de a crea noi platforme performante de conținut. Puterea de a trece la o noua etapă.
Televiziunile grupului sunt urmarite, zilnic, de aproximativ 10 milioane de romani, timp de cel putin un minut, la nivel national. Platforma online a grupului a avut, in primul trimestru al anului 2016, 86 de milioane de afisari si 14 milioane de vizitatori unici. Divizia radio are o audienta zilnica de aproximativ 1.800.000 de ascultatori. În procente, acest lucru înseamnă că 94.7 % din populația României este atinsă zilnic de unul dintre brandurile trustului.


Relevant. Intact Media Group este relevant pentru publicul și partenerii săi de business prin abordarea sa proaspătă, autentică, individualizată. De 25 de ani, grupul nostru oferă conținut de valoare, este prezent la marile schimbări sociale, este parte intrinsecă a vieții publicului sau și se dezvoltă alături de partenerii săi. Toate acestea, prin profesionalismul, dedicarea și inspirația echipelor care îl compun și a unei platforme solide de business. Intact a lansat de-a lungul timpului multe repere. Cu o echipă de știri rearanjată după criterii de performanță, cu cele mai mari nume în divertisment și cu un management dedicat, entitățile grupului ofera ceea ce știu mai bine: conținut care are însemnătate. De la cei mai premiați jurnaliști de știri, până la cele mai spectaculoase show-uri de divertisment, produsul final Intact înseamnă performanță. Implicare. Relevanță.
Intact Media Group este însă și o puternică entitate de business, flexibilă și dinamică, aflată într-o perpetuă optimizare a strategiei și a structurii sale. Investitiile in retehnologizare au ca efect, in 2016, transmisia HD si noi platforme de continut.


Autentic. Intact Media Group este cel mai mare greenfield românesc de media. O afacere de familie, construită de români pentru români, grupul este bine ancorat în realitățile și valorile locale si europene. Preocuparea autentică pentru realitățile românești este data și de dimensiunea implicării în sfera socială a grupului, prin campaniile Fundatiei Mereu Aproape.
Nu în ultimul rând, Intact Media Group se mândrește cu echipa care îl compune, forță motrica a evoluției sale. La 25 de ani de la apariția primei sale entități, Intact are cei mai buni profesioniști, repere în diverstisment, jurnalism, creație sau management. Spiritul de familie, valoare intrinsecă a grupului, este cultivată încă de începutul drumului, dovadă că peste 100 de oameni lucrează în grup de peste 15 ani.