Fiind mai mult decat o școală media, Intact Media Academy reprezintă locul unde cei mai buni profesionisti din mass-media se reunesc pentru a descoperi talente, pentru a pregati noua generatie de jurnalisti.

IMA înseamnă cei mai buni formatori – nume importante atât din mass-media, cât și din mediul universitar și cinematografic din România: Cristi Brancu, Alessandra Stoicescu, Dani Oțil, Carmen Avram, Aurelian Ciocan, Dan Negru, Mihaela Călin, Trestiana Cristian, Sabina Iosub, Valentin Butnaru, Daniel Osmanovici, Ovidiu Gyarmath, Adi Popa, Sebastian Boteanu, Leo Moga, Vali Căloiu.

Fascinanta lume a televiziuni – de la agitatia unei redactii reale de stiri, pana la palpitantele experiente din culisele celor mai tari show-uri de divertisment pot fi experimentate doar la Intact Media Academy.

De la deschiderea IMA până în prezent:

  • 13 serii de cursanți;
  • aproape 550 de absolvenți;
  • peste 500 de make-up artiști care au absolvit cursul de machiaj, din care cea mai mare parte profesează deja în România, dar şi în străinătate – lucrând cu reviste și televiziuni de renume.
  • Foarte multi absolventi s-au angajat atat in cadrul Intact Media Group, cat si in alte grupuri media.

IMA Star

Intact Media Academy este singura școala de televiziune din România care oferă șansa de a face practică în direct, ca prezentator TV, încă din timpul cursurilor – și nu oriunde, ci chiar în cadrul Observatorului de pe Antena 1. La “I’m a star” (IMA STAR), rubrica specială din cadrul Observatorului matinal de pe Antena 1, cei mai buni și talentaţi foşti şi actuali studenţi IMA prezintă horoscopul matinal, ştiri şi reportaje.

In 2015, Intact Media Academy a introdus Media Trainings, pentru cei care vor sa înveţe cum să foloseasca relaţia cu media în avantajul lor, să îsi îmbunătăţeasca relaţia cu presa, să afle cum să se “păzeasca” când se afla în fața unui reporter “prietenos ”, să înveţe cum să întoarca în favoarea lor o posibilă întrebare care te poate duce într-o zonă defavorabilă, negativă.

Trainerii sunt unii dintre cei mai consacrați și experimentați jurnaliști din România – Alessandra Stoicescu, Adrian Ursu, Adrian Măniuțiu.

Date de contact:

www.intactmediaacademy.ro

 

img_site_educatie_4