Intact Media Group deține două lovemarks în portofoliul său radio, cu o istorie și adresabilitate diferite. Cu o audienta zilnica de peste 1.700.000 ascultatori, Radio ZU si Romantic FM sunt doua dintre cele mai cunoscute branduri din FM-ul romanesc. Radio ZU este cel mai puternic brand radio din Romania, lider absolut din prima zi, in timp ce Romantic FM este unul dintre cele mai longevive radiouri din România.

Radio ZU este lider pe Bucuresti de la lansarea sa in 2008. La nivel national, postul radio este pe locul 3. ZU este recunoscut pentru campaniile sale innovative si neconventionale dar si pentru evenimentele de amploare la care reuseste sa adune zeci de mii de fani. Editia 2016 Forza ZU a adunat peste 110.000 de oameni in Piata Constitutiei. Cei mai tari artisti romani au participat la cel mai mare concert din Romania.
Radio ZU are o rețea care se adresează în special publicului tânăr și care se recepționează în București și în alte peste 25 de orașe importante din România.
La Radio ZU se pot auzi, pe lângă hiturile momentului și unele dintre cele mai bune voci de radio, DJ cu personalitate, programe interactive în care cuvintele de ordine sunt adresarea directă, spiritul ludic și spontaneitatea. Piesele de rezistentă Radio ZU sunt realizatorii programului matinal, Mihai Morar și Daniel Buzdugan, cel mai în vogă cuplu de oameni de radio din acest moment în România.

http://radiozu.ro

DCIM100MEDIADJI_0075.JPG

Romantic FM este un produs unic pe piața media românească, un radio cu personalitate, care se adreseaza unui public “premium exclusive”, peste medie atât ca instruire cât și ca statut social. Romantic FM este un brand construit și valorizat cu grijă în cei 22 ani de existența. Muzica Romantic FM acoperă hiturile europene ale anilor ‘60, ‘70, ‘80, ‘90, ‘00, dar și pe cele de peste ocean (inclusiv America Latină, bine reprezentată). Romantic FM este singurul post de radio din România care difuzează cu consecvență vechile șlagăre românești, rămânand singurul post de radio premium exclusive din fm, generator al stării de bine printr-un conținut muzical unic, diversificat pe genuri, stiluri și ani, pentru un public “premium exclusive”, peste medie atât că instruire cât și ca statut social.

http://romanticfm.ro

macheta_1