Portofoliul Intact Media Group cuprinde branduri de top din mediul online românesc iar leadershipul este confirmat de proiecte precum a1.ro sau gsp.ro.

Printr-o multitudine de platforme și canale digitale, Intact răspunde nevoilor și intereselor internauților, permițându-le să interacționeze și să acceseze conținutul relevant. Experienta digitala este oferita de trei entitati din cadrul grupului – Digital Antena Group, Convergent Media si Group Media Camina ( site urile radiozu.ro si romanticfm.ro sunt gestionate din punct de vedere sales de Think Digital).

Digital Antena Group ofera un mix de continut pe diferite categorii ( divertisment, lifestyle feminine, tabloid, stiri, business, sport sau culinar). Platformele social media vin sa completeze acest mix. Departamentul este structurat în trei mari categorii: dezvoltare, conținut și vânzări asigurând astfel o extensie online a tuturor brandurilor din grup.

Portofoliu DAG

Locul 1 – DIVERTISEMENT – a1.ro
Locul 3 – TABLOIDE – spynews.ro
Locul 5 – ȘTIRI GENERALE – antena3.ro

Convergent Media este compania care gestioneaza gsp.ro, tolo.ro si mysport.ro. Gsp.ro este liderul categoriei de sport.

site_img_colajfb_2015

Antena Play este cea mai importanta platforma video de divertisment si stiri din Romania, cu un continut variat si relevant si o interfata prietenoasa. Integrează cele cinci fluxuri live online ale televiziunilor Intact Media Group, opt canale exclusive printre care Comedy Play, Cook&Play și Mireasă pentru fiul meu si este disponibila pe baza de abonament pe smartphone, tableta, laptop sau PC, dar si pe smart TV.

Antena Play are un public tanar, activ in mediul online, cu varste cuprinse intre 24 si 30 de ani.

www.antenaplay.ro

antenaplay_noua-identitate

Lajumate.ro

Siteul de anunturi Lajumate.ro a fost lansat in octombrie 2015, oferind vizibilitate maximă pentru toți utilizatorii prin plasarea anunțurilor pe TV. Cel mai mare site de profil care oferă utilizatorilor sansa sa vanda produsele gratuit. Peste 700.000 de produse sunt puse pe lajumate.ro, transformând site-ul în portalul de anunțuri cu cea mai mare creștere din România.

Dezvoltarea acestei zone a continuat cu lansarea a doua noi site-uri – declinate din cele mai cautate categorii pe Lajumate.ro:

  • www.homezz.ro a debutat in luna iulie, devenind deja cel mai mare site de anunturi imobiliare din Romania, cu peste 150.000 de oferte disponibile.
  • www.carzz.ro, site-ul de anunțuri auto, lansat in octombrie 2016, are  peste 100.000 de anunțuri din domeniul auto.

www.lajumate.ro

site_img_hand