Antena 3 este o televiziune specializată în știri lansată în 2005, bazându-se pe expertiza solidă a grupului Intact în zona publicistică si a furnizării de informație.

Antena 3 este televiziunea care te ajută să înțelegi contextul. Misiunea ei este să furnizeze programming de calitate prin care să deschidă ochii publicului asupra resorturilor din spatele știrilor, să ofere informații obiective și echidistante despre lucrurile care influențează viață de zi cu zi a indivizilor și a comunității. Valorile Antenei 3 sunt echilibru, profesionalism și globalism.

Antena 3 oferă știri despre mediul de afaceri, decelează deciziile politice, dă imaginea de ansamblu a societății românești, dar este și un ghid de carieră pentru investiții sau pentru opțiuni de vot. Dacă se întâmplă ceva relevant pentru viață românului, va afla asta de la Antenă 3.

Antena 3 a câștigat numeroase premii pentru programele sale, atât în cadrul unor festivaluri internaționale precum AIB Awards, Promax, New York Festival sau acordate de instituții locale precum Asociația Profesioniștilor de Televiziune din România.  Antena 3 este singura televiziune de știri din România afiliată rețelei CNN.

General

Lansare
2005

Format
stiri si dezbateri

Acoperire
national

Target
18+

 

Formate cheie


Talk-show-uri: Sinteza zilei cu Mihai Gadea, La ordinea zilei cu Dana Grecu si Radu Tudor, Subiectiv cu Razvan Dumitrescu, emisiunea pamflet In gura presei cu Mircea Badea, emisiunea de anchete si reportaje In premiera cu Carmen Avram,100 de minute cu Sandra Stoicescu

 

Date relevante


cota de piata in iunie 2011
6.3% all day
6.5% prime time (19.00-23.00) , GFK

 

Management


Mihai Gadea – CEO
Sabina Petre – Executive Director

 

Vanzari


Claudia Ion- Director Comercial
claudia.ion@antenagroup.ro

 

Contact


stiri@antena3.ro
www.antena3.ro