Antena Internațional este produsul media al grupului Intact care se adresează comunităților românești din diaspora și care este disponibil din iulie 2006. Aici se reunesc cele mai valoroase produse ale celor cinci posturi de televiziune din grupul Intact: Antena 1, Antena Stars, Antena 3, Happy Channel și ZU TV.

Grila Antena Internațional propune atât programe de actualitate, care se difuzează în prezent pe cele cinci canale de televiziune (unele înregistrate, altele difuzate în direct, simultan cu difuzarea lor în România), dar și cele mai de succes producții ale Antenei 1 într-o selecție realizată din portofoliul ultimilor ani.

Postul oferă astfel un pachet complet informațional și de divertisment care reflectă realitatea românească sub toate laturile sale. Divertisment popular, programe de umor de calitate, seriale românești de mare succes, știri și talk-show-uri pe cele mai arzătoare chestiuni ale zilei, programe de lifestyle feminin, fotbal din campionatul intern, toate reunite într-un produs media integrat dedicat românilor aflați în toate colțurile lumii.

General

Lansare
2006

Format
generalist

Acoperire

Europa, Orientul Mijlociu, Africa, SUA, Australia
Eutelsat W 2/16 grade EST / Frecventa: 11132,25 Mhz / Polarizare Verticala / Symbol rate:14,815Msymb/sec / FEC rate:3/4 / NID:366

Target
Românii din diaspora

 

Formate cheie


O selectie a celor mai bune programe de stiri, emisiuni de divertisment si sport ale posturilor parte a INTACT Media Group: Antena 1, Antena Stars, Antena 3, Happy Channel și ZU TV

 

Management


Radu Tudor – General Manager

 

Contact

T +40.214.091.861
F +40.214.091.863