Antena 2 a devenit Antena STARS integrând o nouă structură de conținut unică în peisajul audio-vizual românesc prin: abordarea glam, inovatoare, obiectivă, fără compromisuri a peisajului monden; viața vedetelor, prezentată atât sub lumina reflectoarelor, cât și dincolo de această, într-un mod netratat de vreuna din stațiile existente. Programele live au o pondere covârșitoare în grila Antenei Stars: 14 ore/zi.

Structura de talk-show-uri zilnice live este susținută de cei mai avizați comentatori ai peisajului monden, într-un regim de interactivitate atât cu publicul din platou, cât și cu telespectatorii.

Programele-pilon ale grilei sunt susținute de prezentatori precum Cristian Brancu (cel mai experimentat comentator al zonei mondene), Mihai Morar (liderul indiscutabil al entertainment-ului din zonă radio și în topul popularității vedetelor din zona TV) sau Florentina Fântânaru (consacrată drept unul dintre cei mai buni realizatori de interviuri TV cu personalități) unanim recunoscuți ca lideri de opinie în ceea ce înseamnă tratarea peisajului monden.

 

General

Lansare
2007

Format
talk-show monden, majoritatea producțiilor sunt LIVE din studiourile Antenei Stars

Acoperire
76.1% din populația Romaniei
cablu si DTH

Target
18- 49 , populație urbana

 

Formate cheie


Agentul VIP, Răi da’ Buni, Star Matinal, Star News, Star Mag., Dincolo de aparențe, Necenzurat, Dosarele VIP

 

Date relevante


1,4% whole day (GFK, ian-iun 2011)

 

Management


Cristian Ionescu, Channel Manager
Nicu Damu – Marketing Manager

 

Vanzari

Claudia Ion – Director Comercial
claudia.ion@antenagroup.ro

 

Contact


www.antenastars.ro